Skip to content

Catavencii – ceva căznit si bătrânicios…

February 2, 2013
 image
 Mi s-a reprosat iar ca sînt “băsist”… că de ce “mă iau” de Cațavencii si nu și de Kamikaze, ca si cum blogul meu ar trebui să fie un fel de ATM de distribuit pedepse echitabile…
.
Aveam o rudă psihopată in liceu, profesor de nu mai stiu ce, ceva atroce. Mă căznea, pedepsea si bătea ca la Guantanamo, cu aceeasi imprevizibilă injustiție cosmică… Intr-o zi m-a tras pe culoar si mi-a șoptit: “Trebuie sa ma intelegi, toată lumea știe ca sintem rude. Te pedepsesc ca sa nu creadă cineva că te favorizez”… Eh, aceeasi mentalitate o au si ăștia care-mi zic: dar de ce nu spui și de Kamikaze si de Basescu?
.
Ce sa va zic, ursuletilor? Kamikaze scrie bine. Au umor, folosesc o limbă normală și, uite, in Kamikaze nu am văzut sa se strîngă doi ca sa ouă o asemenea oroare de plicticoșenie:
.
.
Judecați si voi, banuitorilor… nu e un text de să-ți vină sa vomiți spasmodic si sa o iei la fuga urlând? Asta-i umor, sau limbaj, de oameni tineri? Totul e caznit si bătrânicios… Cică (text scris de un bărbat si o femeie inca funcționali, da?):
“Un bărbat adevărat învață că, mai devreme sau mai tîrziu, va spune Da chiar și celei mai nebunești cerințe din partea nevestei”… “Cerințe”?!!! Ce cuvinte-s astea frate? Sînteți clone ale lui Gheorghiu Dej?… Astea-s codurile voastre intre voi in pat? Aveți “cerințe”?  Și “feldeințe”?…
.
Acest duo crede ca e comic în scris pentru ca folosește vocabulele “bulan” și “leniță”. Și ăsta e final de textul zilei (ca așa ti-e prezentat)?
.
“În ce privește faptul că femeile nu lasă nimic neterminat, nici aici nu există vreo deosebire între ele și jumătățile lor. Nici bărbații nu lasă lucruri neterminate. Pentru că nu încep niciodată nimic.”
.
Doamne-ajută, frate si soro, incercați să trăiți și cu altcineva, nu doar intre voi… Iata, daca imi arată cineva un text mai anost decât asta in Kamikaze, sint gata sa-mi ascut creionul. Atenție, bara e pusă de duo-ul ăsta foarte jos-molatec… s-ar putea nici să  n-o vedeți. Din leniță, iubi, da.
—-
.
Si, ca sa fie mai simplu de necăutat ce am mai zis despre această gașcă de plicticoșenie, iată aici:
.
— Catavencii ar avea nevoie sa le-o pui… poate ar scrie mai bine…
.
—-
Advertisements

From → Paraphernalia

3 Comments
 1. Sorin Amelian permalink

  De (ne)remarcat si jurnalul lui “EBA” via ST.
  Nu mai cumpar ziarul de multisor, cu 2,5 lei economisiti imi iau hartie igienica colorata.

 2. ada permalink

  CATAVENCII -COMUNISTII SA NU DISPARA!!!! ii GASESTI CIORCHINE LA CATAVENCII PRECUM MUSTELE PE …

 3. Gabriel Vînătoru permalink

  Toți îmbătrânim, numai că unii nu știu sau nu vor să îmbătrânească frumos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: