Skip to content

Statisticile primei luni de pe “blogu lu Alexe”…

February 3, 2013

Untitled

Vad ca multă lume își publica statisticile…

Am deschis acest blog în urmă cu exact o lună.

In 30 de zile de începător am avut cu totul aproape 90.000 de “views”… Adică o medie de 3.000 concrete pe zi (concrete, zic, pentru ca eu nu am blog-rolls si, de asemenea, prin definitie, nu am publicitate etc.)…

Concluzia? Hmmm, banuiesc ca e modest pentru început, față de alte bloguri, mai vechi și instalate, dar  ce nedreptate… Cind mai scriam la România Libera, plătit fiind, erau zile când întreg ziarul nu avea atîta… Ceva nu e în regula cu starea presei în România.

(Și, incurajator: ziua cu vîrful de 6.000 a fost una in care am avut numai articole serioase, fără nimic de commedia dell’arte….)

 

——

From → Paraphernalia

5 Comments
  1. ioana permalink

    cred ca unicii zilnici sunt mai relevanti decat totalul view-urilor. Pt ca tu postezi mai multe articole pe zi.

  2. Si la vizitatorii unici sta bine. Cam 2 articole de persoana ies din statistica. Semn ca majoritatea sunt clienti mai vechi ai autorului. La un ritm de 2 articole pe saptamina, si aceeasi fidelitate, ratia va scadea la intre 1,3 si 1,5 articole de persoana.

  3. E foarte bine, Dane! Fara retele de sustinere artificiala reciproca, ai reusit sa scoti in prima luna cit scot eu intr-un an. (face exceptie 2011).

  4. Nu ai textele balizate. E bine sa le balizezi cu pina la 10 cuvinte per articol. Asta mareste numarul de hituri in urma cautarilor.

  5. Având în vedere că textele de aici sunt peste ce se găsește în blogosfera autohtonă (mai ales „vârfurile” ei, din perspectiva traficului) cred că statisticile de mai sus sunt justificate cu vârf și îndesat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: