Skip to content

Ortodocșii – mai rigizi decât islamul indulgent cu lesbienele…

February 25, 2013

Image

Ingres, Le bain turque (1862)

In islam, homosexualitatea e privita cu aceeasi severitate ca in celelalte religii monoteiste, crestinismul si iudaismul ( spre deosebire de cultul baroc al budismului tibetan, căruia homosexualitatea ii e indiferentă), si pedepsita chiar cu moartea, cu rezerva ca islamul are o mare indulgență pentru homosexualitatea feminină.

Dat fiind ca se considera ca nu exista penetrare reală (uneltele domestice, fructele si instrumentele muzicale eventual folosite nu intra aici la socoteală), amorul lesbian e considerat a nu afecta integritatea pretiosului capital sexual al femeii. Doar homosexualitatea masculină e un păcat mortal in islam.
.
Ortodocșii care blochează proiectia unui film despre lesbiene se arata astfel mai rigizi decât ulemalele si mollahii islamului fundamentalist.
.
Cf. încă o dată  : Fundamentalistii ortodocși sînt obsedați de SEX-SEX-SEX…. Fibra lor afectivă se nutrește din viziuni de orgii, imperecheri si torturi… Nu concepe afectivitate reală, citit împreună, camarederie si plimbat prin parc. Creierul lor e infierbantat de cravașe, latex și accesorii SM. Pe scurt, mintea lor neagă dimensiunea umană a cuplurilor gay. Mintea lor vede numai SEX. Textul aici :
.
Si, si : Incidentul de la Muzeul Țăranului Român – globalizarea intoleranței
.
.
.

From → ISLAM, Paraphernalia

3 Comments
 1. Sunt obsedați de Adam si Eva. Dacă or fi fost, ăștia, pe bune.

  Like

 2. …posibil, dar nu ne sinchisim de elucubratile unor politruci al noilor soviete(europene).

  Like

 3. Andreea permalink

  Atitudinea fata de femeile ne-heterosexuale / lesbiene atat in islam cat si in ortodoxie (si, defapt, toate celelalte comunitati religioase) este destul de complicata pentru ca exista un double standard intre a) femeile “seduse” de “lesbiene” care sunt oarecum tolerate, si b) “lesbienele” care “seduc” alte femei care nu sunt tolerate de loc, in special daca nu arata / nu sunt destul de “feminine”, de ex daca poarta haine pt barbati, si (evident) daca refusa sa aiba relatii si cu barbati.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: