Skip to content

Putin are țâțe… o explicație a invadării Ucrainei

April 17, 2014

Image

Иди на хуй, Путин… Du-te-n pulă, Putin…
Cu toată grija photoshopată cu care se arată în diverse ipostaze dure, Putin e de fapt cam flasc… Judo-ul ăla e mai mult pentru ședințe foto.
.
In confruntarea cu fetele din Femen, narcisiștii ca Putin sînt puși față în față cu țâțele… Țâțele altora… Or, în cazul lui, secretul, ieșit la iveală printre poze mai puțin retușate, este că el le are cam mari… In orice caz, mai mari decât cele ale unor activiste din Femen…
.
ImageImage
Atunci, precum psihopații din curtea școlii care îi pocnesc pe cei mai slabi ca să-și arate bărbăția, Putin invadează Ucraina… Doar-doar s-o uita că are țâțe, ba chiar și un colăcel în jurul burții, de care nu știe cum să scape…
.
Ca o consolare: nici Bill Gates, cu toți banii lui, nu a reușit să scape de mătreață. O grămadă de motive pentru a lansa, spre deturnarea atenției, un al treilea război mondial.
.
Iar aici o explicatie psihiatrica de la un martor ocular… eu… am asistat, la Bruxelles, la scena în care Putin a amenințat un jurnalist britanic că îi taie puța :
.
.
Image
2 Comments
  1. De fapt mişcarea lui Putin avea sens şi ar fi trebuit să fie profitabilă pentru Rusia, fiindcă din 2011 încoace ei sunt pe locul 1 în topul producătorilor de petrol, peste Arabia Saudită.

    Deci un conflict care ar fi implicat Rusia ar fi fost un şut dat burselor materiilor prime şi energiei, astfel încât preţul petrolului şi gazului natural ar fi sărit în aer, iar cel care deţine petrolul ar fi câştigat bani frumoşi.

    În practică, petrolul nu a urcat decât cu puţin (de la 105-106 USD/baril la 107-109 USD), şi gazul natural la fel de puţin.

    În timp ce indicele bursei din Moscova a picat, şi de pe 3 martie încoace nu recuperează decât foarte încet.

    Asta înseamnă că în loc ce profit economia Rusiei (şi în primul rând Gazprom, care a picat cel mai jos) a pierdut bani, fără ca “sancţiunile” să fi avut vreun efect major încă.

Trackbacks & Pingbacks

  1. “Universul lui Putin”… sau Putin = Universul? | Cabal in Kabul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: