Skip to content

Răzbunarea lui Dumbo… Ioan Niculae și fosta șefă DIICOT Alina Bica

December 14, 2014

1898180_849020348465138_152463348104992192_n

 
“Omul de afaceri” Ioan Niculae i-ar fi promis fostei șefe DIICOT Alina Bica (ala cu “m-ați văzut că am tras pe nas”? acum arestată) suma de 3,5 milioane de euro în schimbul tergiversării dosarului lui până la apariţia prescripţiei.
 
Cine este Ioan Niculae?
Ha-haaa
 
InterAgro, Astra Giurgiu, Ioan Niculae este miliardarul român (miliardar doar din bani de la stat), care luna trecută și-a plătit un snuff movie cu elefanți…

Da, Ioan Niculae a plătit peste 100.000 de dolari pentru a împușca în Africa de Sud un elefant drogat și fleșcăit de medicamente şi a-l aduce împăiat în România.

Creierul obscen al omului fără grumaz Ioan Niculae a avut nevoie, pentru a-și flata ego-ul dezgustător, să distrugă o formă de viață mai nobilă decât sinistra lui persoană.
(Să tragă în baloane ar fi fost obositor, că-s mici și trebuie să te concentrezi, iar mânuța lui cu degete ca niște crenvurști păroși are nevoie de o țintă stabilă, cât zidul Ierihonului.)


Ca să-și creeze un simulacru de lume, Niculae a mai plătit și pentru reconstituirea unei scene în care doi lei aleargă după o antilopă, bivoli şi facoceri, toți împăiați.

O fi avut omul o erecție când a tras în creatura imobilizată.

Așadar, să reluăm: “omul de afaceri” Ioan Niculae i-ar fi promis fostei șefe DIICOT Alina Bica (ala cu “m-ați văzut că am tras pe nas”?, acum arestată) suma de 3,5 milioane de euro în schimbul tergiversării dosarului lui până la apariţia prescripţiei.
Cine este Ioan Niculae?
Ha-haaa

One Comment
  1. “Cine este Ioan Niculae?”

    …Primul cerşetor şi asistat social miliardar din istorie?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: